Rici

All about knowledge, gadget info review .. and my valuable news :)

About Rici

 

RiciHello !

Nama saya Rici Romadona, walau yang tertulis di KTP adalah Ricky Romadona namun seharusnya adalah Rici, jadi saya biasa dipanggil Rici ๐Ÿ˜€ . Blog ini saya buat sebagai salah satu hobi saya dalam sedikit memberikan sedikit “cerita” yang bisa disharing bersama, pada saat ada waktu luang atau sedang suntuk biasanya saya sempatkan diri untuk posting di blog ini ๐Ÿ™‚

Aktivitas saya sehari-sehari saat ini selain bekerja sebagai konsultan di salah satu perusahaan operator perusahaan global di bidang telekomunikasi, tahun ini sedang menyibukkan diri dalam melanjutkan sekolah di Universitas Indonesia dengan penjurusan Magister Teknologi Informasi alhamdulillah telah menyelesaikan program MTI saya ๐Ÿ™‚ dan juga sedang mulai terjun di dunia peternakan kucing-kucing saya . Dan untuk kesibukan hari Sabtu atau Minggu saya sempatkan bermain basket serta jogging.. dan tentunya bermain Xbox 360 saya ๐Ÿ™‚

Dengan harapan bisa bertemu teman-teman lama saya, maka berikut sekolah-sekolah yang menjadi singgahan saya … semoga bisa bertemu dan sekalian reuni ๐Ÿ™‚

+ TK Parkit, Jakarta. [ 1984 ]

+ TK Islamic Centre, Menado. [ 1985 ]

+ SDN 02 Tikala, Menado. [ 1986 ]

+ SDN 01 Tebet Timur, Jakarta. [ 1990 ]

+ SMPN 73 Tebet Timur, Jakarta. [ 1992 ]

+ SMUN 3 Setiabudi, Jakarta. [ 1995 ]

+ Teknik Informatika; Sekolah Tinggi Teknologi Telkom, Bandung. [ 1998 ]

+ Magister Teknologi Informasi; Universitas Indonesia, Jakarta. [ 2006 ]

ff8_squall.jpgDomisili saya saat ini adalah di DKI Jakarta Indonesia, namun terkadang mungkin juga bisa menemukan saya di dunia Final Fantasy 8 dengan wujud seorang Squall Leonhart :-p

Ok semoga blog ini bisa berguna untuk kita bersama ; ditunggu comment2nya agar kita bisa saling shareย  … ๐Ÿ™‚

Best Regards,

Rici

========================================================================

In English Language

========================================================================

Hello!

Rici Romadona is my name, though written in my ID card is Ricky ย Romadona but supposed to be Rici J so I just call me Rici ๐Ÿ˜€ . I created this blog as one of my hobbies in giving a little “story” that could be shared us together. Usually at my spare time I’m wrote some post or article on this blog:-)

My current activity right now is working as a Consultant at one of the global companies in the telecommunications industry, and also I plan to begin to ranch my cats. And for Saturday or Sunday Iโ€™m playing basketball and jogging .. and off course I’m playing my Xbox 360 ๐Ÿ™‚

With the hope of seeing my old friends, the following list of schools is school history… hopefully can meet and make some reunion ๐Ÿ™‚

+ TK Parkit, Jakarta. [1984]

+ TK Islamic Center, Manado. [1985]

+ 02 Tikala SDN, Manado. [1986]

+ SDN Tebet Timur 01, Jakarta. [1990]

+ SMP Tebet Timur 73, Jakarta. [1992]

+ SMUN 3 Setiabudi, Jakarta. [1995]

+ Computer Science; School of Technology Telkom, Bandung. [1998]

+ Master of Information Technology; University of Indonesia, Jakarta. [2006]

My current domicile is in Jakarta Indonesia, but sometimes you may also find me in the world of Final Fantasy 8 with the form of a Squall Leonhart:-p

Ok hopefully this blog can be useful for us together; list of your comments awaited so that we can share each other … ๐Ÿ™‚

Best Regards,

Rici

 

 

 

 


Advertisements

6 Responses to “About Rici”

  1. syifanoe said

    Hola om riki, eh om ricky, eh om rici maksudnya ๐Ÿ˜†

    Woah TI, kapan saya bisa jadi org TI kyk om

  2. syifanoe said

    Nama nya Sih Syifa Aulia tapi biar gaya jadi nama virtualnya Sifaa.

    Maen game pake cheat termasuk orang TI juga kah??? ๐Ÿ˜†

  3. elim said

    mas…………

    ajarin aq buat ngedit wordpress dong.?????????

    hehehe
    aq numpang lewat ya………….

  4. otty said

    pasang iklan mas,
    uda banyak yg nglirik ur blog tuh..

  5. rici said

    Hi semua,

    Thanks ya atas comment dan masukkannya ๐Ÿ™‚
    sorry baru sekarang sempat balasnya ๐Ÿ™‚

    BR,
    Rici

  6. terus menulis yah ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: